InBuk. Новий функціонал керування стрічками

Ми продовжуємо працювати над функціоналом сервісу InBuk.com. Від сьогодні всі зареєстровані користувачі отримають змогу керувати джерелами в налаштуваннях профілю:


Таким чином, Ви маєте змогу відключити нецікаві Вам стрічки, або ж підключити додаткові 6 стрічок (Meridian Czernowitz, CitizenJournal (RO), BukSport, Gruss aus Czernowitz, PRess, Чернівці ТВ)

Процедура реєстрації дуже проста, необхідно увійти через профіль будь-якої соціальної мережі:


Незабаром ми внесемо можливість додавати нові джерела до стрічки.

Будьте з нами, будьте ВКурсі.

7 коментарів

Олег Тудан
Скажите, почему в ленту новостей попадает большинство сомнительного качества заглавных постов отсюда?
Святослав Вишинський
«InBuk» ретранслює всі дописи ВКурсі.ком хронологічно і не оцінюючи їх. Однак ми плануємо пізніше виводити окрему стрічку головних дописів поряд із базовою стрічкою, яку при бажанні можна вимикати (див. налаштування сайту). Сайт іще в роботі, скоро його функціональну частину буде оновлено.
Олег Тудан
Главная строка даже на самом Вкурсе хромает — поэтому есть опасность, что если (в будущем) я выключу базовую, то могу что-то все же пропустить, т.к. в главную попадает далеко не самый качественный и информативный контент. Но в любом случае вам стоить избавить читателя от любительской поэзии.

И еще — архив новотей на инбук предусмотрен? Потому что две страницы «свежих» новостей все же мало.
Святослав Вишинський
Ми міркували про те, що стрічку творчості та особистого варто обмежити в загальному потоці. Але це змушуватиме модераторів регулярно перевіряти правильність рубрикації, так як покладатись на точність блогерів не доводиться. Тобто виникає певна колізія між мережевістю і централізацією текстів.

Щодо архіву — поки що його немає, так як за теперішнім принципом ніякі новини взагалі не зберігаються на «InBuk». Стрічка генерується одразу в браузері користувача, а не на сервері. Втім, можливо, пізніше ми задіємо другий механізм відбору новин — тоді весь архів зберігатиметься на сайті. Технічно це можливо.
Олег Тудан
Насчет архива — это не критично, я просто только сейчас заметил, что это действительно «лента». Этого вполне достаточно, спасибо, кстати, за удобную регистрацию через лицокнигу. Надеюсь не увидеть, правда, на своей фб-странице новости с инбука внезапно.

Ігор Гамаль
Спамом на стіни не займаємось ;)
Святослав Вишинський
Може, варто почати? («смайл»)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте